Mathilde Vos

25 jaar ervaring met verschillende vormen van therapie
zoals: hypnotherapie, acupunctuur, mindfulness en NLP

Mijn naam is Mathilde Vos. Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam als therapeut. Ik heb de opleiding hypnotherapie gedaan bij de Seth, Acupunctuur bij Qing Bai, NLP bij Vidarte, EMDR en de specialisatie PDS therapeut bij de BivT, Mindfulness Trainer en Mindfulness en Eten bij See True. Daarnaast heb ik nog diverse NLP trainingen gevolgd bij Wassili Zafiris en Voice Dialoque bij Trance Art Academie.

Ik heb mij onder andere gespecialiseerd in de behandeling van het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS), PDS bij de ziekte van Crohn, colitis ulserosa, het verwerken van traumatische ervaringen (o.a. seksueel misbruik), het oplossen van een negatief zelfbeeld, depressie en een ik heb een effectief afvalprogramma met de Virtuele Maagband ontwikkeld.

Door mijn jaren lange ervaring heb ik een unieke therapie vorm ontwikkeld door acupunctuur en hypnotherapie samen te voegen. Ook maak ik voor iedereen een behandeling op maat. Tenslotte is geen mens gelijk.

Mijn begeleiding is effectief, doortastend, liefdevol en soms wat confronterend. Dit leidt tot veel inzichten in je manier van handelen. Hierdoor merk je al snel resultaten en kom je snel beter in je vel te zitten.