Voice Dialogue therapie Arnhem

Communiceren met delen in jezelf

Voice dialogue is een onderdeel van hypnotherapie. Voice dialogue is een methode om met delen in jezelf te communiceren. Onder begeleiding van een therapeut, psycholoog of coach ga je het onderbewustzijn in en in gesprek met je verschillende delen. Iedereen bestaat uit verschillende delen Denk bijvoorbeeld aan de perfectionist, optimist en egoïst in jezelf.

Communiceren met delen in jezelf

Voice Dialogue is een zeer krachtige en transformerende NLP werkwijze. De mens bestaat namelijk uit vele delen, die ons leven op de achtergrond bepalen of die door ons juist volledig zijn verbannen. Elk deel heeft zijn/haar eigen karakter en energie. Hoe beter wij leren om te gaan met onze innerlijke delen, des te beter we in ons vel komen te zitten.

Tijdens de sessie communiceer je met één of meerdere sub persoonlijkheden. Door met een sub persoonlijkheid in gesprek te gaan, probeer je te achterhalen wat ze voor je willen bereiken en leer je ze een andere manier aan van communiceren. Het komt namelijk vaak voor dat je een innerlijke strijd voert tussen verschillende delen. Als kind moest je bijvoorbeeld altijd erg je best doen. Het was nooit goed genoeg. Hierbij ontwikkelde je jouw eigen criticaster. Deze sub persoonlijkheid zorgt er misschien nog steeds voor dat je nooit tevreden bent.

Voice dialogue therapie kan je helpen bij

  • Angsten en trauma’s
  • Faalangst
  • Misofonie
  • Stress
  • Depressie/neerslachtigheid
  • Ongewenste gedachten

Afspraak maken voor Voice Dialogue therapie in Arnhem?

Ben je op zoek naar een Voice Dialogue therapeut in Arnhem? Mijn praktijk is gevestigd in Rozendaal. Een klein dorpje achter Arnhem. Ik heb al vele mensen uit deze omgeving geholpen met interne blokkades en ik help jou ook graag. Neem contact met mij op voor een afspraak of voor meer informatie.