Afvallen met
Virtuele Maagband

Zeer effectief

Tot 1 februari 2024 50% korting op het intake gesprek!  € 80   € 40,–

Bereik jouw ideale gewicht en staal van binnenuit. Begin vandaag aan jou reis naar een gezonder, slanker en gelukkiger jij!

Ontdek de kracht van transformatie met deze unieke benadering voor gewichtsverlies! Laat hypnotherapie je mindset herprogrammeren, werk aan emotionele blokkaders, laat  acupunctuur je energie in balans brengen, Chinese kruiden je lichaam ondersteunen en ervaar de effectiviteit van de virtuele maagband voor een blijvende resultaten.

Wat is een Virtuele Maagband en hoe werkt het?

De Virtuele Maagband wordt onder hypnose aangebracht, waardoor je tijdens het eten heel snel een vol en verzadigd gevoel hebt, met als resultaat dat je minder eet.
Bij een Virtuele Maagband denkt je onderbewustzijn dat je maag daadwerkelijk een stuk kleiner is. Door de kracht van hypnose gelooft je onderbewustzijn er rotsvast in dat je een maagband hebt. Hierdoor ga je vanzelf kleinere porties eten en raak je sneller verzadigd, waardoor je afvalt. Het effect van een Virtuele Maagband is hetzelfde als van een fysieke maagband alleen zonder operatie. Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is écht waar!

Door mijn 25 jaar ervaring als therapeut heb ik een effectief en uniek afvalprogramma ontwikkeld. Dit programma bestaat uit 7 sessies en hierin combineer ik al mijn ervaringen als hypnotherapeut, NLP-master, mindfulness trainer en acupuncturist.
Zelf heb ik ook jaren problemen met mijn gewicht gehad en weet ik dus ook als ervaringsdeskundige waar mensen met overgewicht tegenaan lopen als ze willen afvallen en hoe lastig het kan zijn om op gewicht te blijven.

Eerst doe ik een intake om te kijken of de Virtuele Maagband iets voor jou is, door naar jouw individuele behoeften en persoonlijkheid te kijken. Tenslotte is geen mens gelijk. Dan krijg jij een goede indruk of dit afvalprogramma met de Virtuele Maagband ook echt iets voor jou is! Daarom staat de intake los van de 7 sessies van het afvalprogramma, zodat je niet meteen aan iets vast zit wat achteraf toch niet bij je past.

Omdat iedereen verschillende redenen heeft waardoor er overgewicht is ontstaan, maak ik een afvalprogramma voor jou op maat. Hiervoor gebruik ik een combinatie van klassieke hypnose, NLP technieken en acupunctuur:

• Klassieke hypnose: bestaat uit (zelf)hypnose sessies die je thuis moet luisteren, inclusief het onder hypnose plaatsen van de Virtuele Maagband.
• NLP: hiermee werk ik aan de emotionele blokkades die voor het overgewicht zorgen.
• Acupunctuur: een techniek waarmee de fysieke disbalans in het lichaam aangepakt wordt, wat er onder andere voor zorgt dat diepe vastzittende emotionele blokkades opgelost worden.

Het afvalprogramma

Intake : Motivatie, doel bepalen en kijken of dit afvalprogramma bij je past (is geen onderdeel van het afvalprogramma).

Sessie 1 : Programma doornemen, aanleren zelfhypnose, wegen en meten, voedingsadvies
Sessie 2 : Emoties, acupunctuur, voedingsadvies
Sessie 3 : Emoties, acupunctuur, voedingsadvies
Sessie 4 : Emoties, voorbereiding Virtuele Maagband
Sessie 5 : Plaatsen Virtuele Maagband, emoties, wegen en meten, voedingsadvies
Sessie 6 : Eventueel bijstellen Virtuele Maagband, emoties, acupunctuur
Sessie 7 : Blik op de toekomst, emoties, acupunctuur, wegen en meten, voedingsadvies

Omdat ik voor iedereen een behandelplan op maat maak, kan er afgeweken worden van de inhoud van de bovenstaande sessies.

Kosten afvalprogramma € 779,–

Hiervoor krijg je:

• 7 therapiesessie, inclusief het plaatsen van de Virtuele Maagband
• Brochure met het 7 stappenplan
• Voedingsadvies
• 2 zelfhypnose opnames
• 1 potje Chinese kruiden
• 3x wegen en meten

De losse intake á €80,– is verplicht en zit niet in het afvalprogramma. Op deze manier zit je niet meteen vast aan iets wat achteraf toch niet bij je past.

Vergoeding ziekenkostenverzekering

Je betaalt de kosten voor het afvalprogramma in één keer tijdens de eerste sessie van het afvalprogramma. In 2 termijnen betalen kan ook, maar dan betaal je € 20,– administratiekosten extra.

Mocht je aanvullend verzekerd zijn dan krijg je bij elke sessie een factuur van € 80,– die je bij je ziektekostenverzekering in kunt dienen, die daar een deel van vergoedt.

Is de Virtuele Maagband blijvend?

Dat de Virtuele Maagband op korte termijn heel goed werkt staat buiten kijf, maar een werkende Virtuele Maagband op de langere termijn is niet vanzelfsprekend.
Mijn ervaring is dan ook dat alleen een Virtuele Maagband vaak niet genoeg is om af te vallen en vooral om op gewicht te blijven, omdat de behoeft aan snoep, ongezonde snacks, alcohol en honger gevoel aan negatieve emoties gekoppeld zijn, die er voor zorgen dat de Virtuele Maagband op den duur niet meer werkt.

Vervolgprogramma

Daarom heb ik een na-traject ontwikkeld, na het plaatsen van een Virtuele Maagband, om zo de kans op het jojoën zo veel mogelijk te verkleinen.
• Klassieke hypnose: bestaat uit (zelf)hypnose sessies die je thuis moet luisteren, inclusief het onder hypnose plaatsen van de Virtuele Maagband.
• NLP: hiermee werk ik aan de emotionele blokkades die voor het overgewicht zorgen.
• Acupunctuur: een techniek waarmee de fysieke disbalans in het lichaam aangepakt wordt, wat er onder andere voor zorgt dat diepe vastzittende emotionele blokkades opgelost worden.