NLP Therapie Arnhem

Therapie op basis van emoties

NLP is een onderdeel van hypnotherapie. NLP is een methode waarmee het mogelijk is inzicht te krijgen in hoe iemand de werkelijkheid waarneemt. Daarnaast is NLP een methode die mogelijkheden biedt om dingen op een andere manier te bekijken.

NLP is een relatief nieuwe methode in de hypnotherapie. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren, een moderne en effectieve manier van psychotherapie.
De methode is ontwikkeld door een taalkundige en wiskundige, die succesvolle therapeuten zoals Erickson en Perls hebben gevolgd.

NLP geeft je antwoorden op vragen als?

Loop je tegen bepaalde innerlijke problemen aan of ben je op zoek naar jezelf? Dan is NLP een therapie die jou wellicht kan helpen. NLP kan je antwoord geven op vragen zoals:

  • Wie ben ik eigenlijk?
  • Durf ik achter mezelf te staan?
  • Geloof ik in mijzelf?
  • Wat houdt mij tegen om…?
  • Wat heb ik nodig om…?
  • Waarom heb ik bepaalde gedragspatronen?
  • Ben ik aan het leven of aan het overleven?
  • Hoe kan ik leren loslaten?

Staat jouw vraag er niet tussen? Geen zorgen hoogst waarschijnlijk kunnen we daar ook mee verder! Voor de zekerheid kan je altijd contact met mij opnemen.

Hoe werkt NLP therapie?

Met NLP ga je kijken naar onbewuste processen in jouw brein, om hier vervolgens met bewezen technieken een verandering in teweeg te brengen. Aan de hand van NLP-technieken ga je aan de slag met het veranderen van zowel diepliggende overtuigingen, als het teweeg kunnen brengen van directe verandering in jouw doen en laten.
NLP onderzoekt welke waarden, normen en overtuigingen je hebt. Die zorgen ervoor op welke manier jij jezelf en je omgeving waarneemt en hoe jij dan handelt (je gedrag). Soms zijn deze waarde, norm of overtuiging niet handig meer. Door ze te herkaderen kan je anders naar bepaalde overtuigingen kijken, waardoor je anders zal handelen.

Afspraak maken voor NLP therapie in Arnhem?

Ben je op zoek naar een NLP therapeut in Arnhem? Mijn praktijk is gevestigd in Rozendaal. Een klein dorpje achter Arnhem. Ik heb al vele mensen uit deze omgeving geholpen met interne blokkades en ik help jou ook graag. Neem contact met mij op voor een afspraak of voor meer informatie.