Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 23/10/2017
00:00

Locatie
Praktijk Innerlijke Gedachten

Categorieën


De Mindfulness training bestaat uit een krachtige combinatie van Oosterse meditatietechnieken en Westerse psychologie  en is gebaseerd op het werk van Jon Kabat-Zinn.

Gedachten leiden een eigen leven, ze veroorzaken vaak stress en geven je het wanhopige gevoel dat je de dingen niet goed aan pakt Mindfulness leert stapsgewijs hoe je op een andere manier kunt omgaan met dit soort gedachten, emoties en gevoelens en hoe je weerbaarder kunt worden bij de tegelslagen van het leven.

Mindfulness is een training van bewuste aandacht die bestaat uit een combinatie van ademhalingsoefeningen, meditatie en hedendaagse psychologische inzichten. Je leert een onderscheid te maken tussen functioneren op de automatische piloot versus het schenken van bewuste aandacht.

De training is geschikt voor iedereen die beter wil leren omgaan met stress, slapeloosheid, spanning, piekeren, angst, depressiviteit, pijn. Of wanneer je gewoon wil leren meer op je intuïtie te vertrouwen en bij je gevoel te komen.

De training bestaat uit 8 avonden en een intake, die wanneer je aanvullend verzekerd bent vaak (deels)vergoed wordt door de ziektekostenverzekering.

De Mindfulness training wordt gegeven door Mathilde Vos, die naast haar praktijk als hypnotherapeut al jaren Mindfulness trainingen geeft in Rozendaal (bij Arnhem). Ook heeft zij veel ervaring in het geven van NLP trainingen.

Aanmelden voor de training kan door te mailen naar info@innerlijkegedachten of door het contactformulier in te vullen. Bellen kan ook 06-43753737.