Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01/11/2017
00:00

Locatie
Praktijk Innerlijke Gedachten

Categorieën


Gratis informatieavond Prikkelbaar Darm Syndroom/PDS. Deze methode is wetenschappelijk bewezen en opgenomen in de huisartsen richtlijnen.

Heb je problemen met de stoelgang en mogelijk ook buikpijn. Last van winderigheid, opgeblazen gevoel, voortdurende aandrang, slikproblemen, zuurbranden en boet je leven hierdoor flink in aan kwaliteit.

Helpen de beschikbare krampwerende en kalmerende middelen, pijnstillers, bulkvormende stoffen, vezelrijk dieet niet of onvoldoende.

Ben je gemotiveerd om je klachten zelf aan te pakken om een goede stoelgang te krijgen en van je klachten af te komen.

Het is wetenschappelijk bewezen dat klassieke hypnotherapie de methode om er vanaf te komen. Daarom is deze methode ook opgenomen in de huisartsen richtlijnen en verwijzen maag, darm, lever specialisten een huisartsen vaak patiënten door naar een hypnotherapie die hiervoor een erkende bijscholing voor de behandeling van PDS met klassieke hypnotherapie heeft gevolgd. Mathilde Vos heeft deze opleiding gevolgd en behandeld al jaren patiënten met succes op deze manier.

Wil je hier meer over weten kom dan naar de gratis informatieavond en laat je vrijblijvend voorlichten over deze behandel methode zodat je kunt beoordelen of deze methode bij jou past. De avond wordt gegeven door Mathilde Vos in Rozendaal, bij Arnhem

Reactie van een cliënt.
Meer informatie over de behandeling klik hier.
Je kunt ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.