Introductiecursus NLP

[av_section min_height=” min_height_px=’500px’ padding=’default’ shadow=’no-shadow’ bottom_border=’no-border-styling’ id=” color=’main_color’ custom_bg=” src=’http://innerlijke.mijnnieuwe.site/wp-content/uploads/2016/03/NLP.jpg’ attachment=’1130′ attachment_size=’full’ attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=”]
[av_heading heading=’Introductiecursus NLP’ tag=’h1′ style=’blockquote modern-quote’ size=’50’ subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’50’ color=’custom-color-heading’ custom_font=’#c40000′][/av_heading]
[/av_section]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Meteen naar:
Wat is NLP
Wat komt aan bod
Voor wie
Data cursus
Aanmelden

De Introductiecursus NLP geeft een goed inzicht in wat NLP nu eigenlijk is.

Er komen een aantal NLP-technieken aanbod zoals o.a., de representatiesystemen, ankeren, logische niveaus, [sta_anchor id=” Wat is NLP”]sociaal panorama, grenzen stellen ,voice dailogue/delen, taalpatronen en NLP-werkmodel.

De cursus geeft niet alleen inzicht in wat NLP nu is en of het iets voor jou is, maar het geeft je ook inzicht in je eigen communicatie en communicatie naar anderen toe.

Wat is NLP

NLP is een nieuwe vorm van psychotherapie, ontstaan in de jaren zeventig. NLP bestudeert hoe we de dingen ervaren/beleven. NLP ontleedt iemands vaardigheden en NLP heeft een model ontwikkeld van taalpatronen met [sta_anchor id=” Wat komt aan bod”]bijbehorende vragen.
NLP kent een aantal eenvoudig bruikbare oefeningen waardoor je inzicht in je zelf en anderen krijgt.
Ook leer je in de cursus inzicht te krijgen in het hoe en het waarom mensen op een bepaalde manier reageren.

[sta_anchor id=” Voor wie”]Wat komt aan bod:

Eenvoudige NLP, o.a de representatiesystemen, ankeren, logische niveaus, sociaal panorama, grenzen stellen, voice dailogue/delen, taalpatronen, NLP-werkmodel.

Voor wie

Voor iedereen die wil weten wat NLP nu is, of NLP iets voor jou is voordat je begint aan een dure opleiding NLP en voor een ieder die minder gecompliceerd wil leven, inzicht en begrip wil krijgen in zich-zelf en in anderen.

In deze laagdrempelige cursus leer je een aantal eenvoudige NLP-technieken door middel van eenvoudige, bruikbare oefening.
Velen zijn je al voor gegaan in deze cursus en hebben met veel plezier inzicht in zichzelf en anderen gekregen en meer kennis over NLP. Ik geef deze cursus al vele jaren met veel plezier en succes aan o.a. diverse Volksuniversiteiten.

Data zie agenda
Tijd 8 lessen van 19-30 – 22.00 uur
Kosten zie tarieven
Cursuslocatie De Genestetlaan 3, Rozendaal (bij Arnhem)

Het is ook mogelijk de cursus in twee termijnen te betalen. Bij annulering binnen veertien dag voor aanvang van de cursus is restitutie van het cursusgeld niet meer mogelijk.
De Algemene Voorwaarden van Innerlijke Gedachten zijn van toepassing op de cursus.

Voor meer informatie kun je me bellen of mailen.

Aanmelden voor de cursus kan door te mailen naar info@innerlijkegedachten of door het contactformulier in te vullen.
[/av_textblock]