Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 21/05/2018
00:00

Categorieën


Workshop Regressie

Meestal weten we niets of bijna niets van de tijd vóór onze vroege kinderjaren. Toch hebben er vóór deze herinneringen al heel veel emotionele gebeurtenissen plaats gevonden. Dit kunnen ervaringen van de bevalling zelf zijn, van hoe je moeder in haar zwangerschap stond, of je gewenst was of niet, enz. Al deze gebeurtenissen zijn van grote invloed op de rest van ons leven en de manier waarop we in dit leven staan.

Tijdens een workshop regressie leer je te luisteren en kijken naar je innerlijke gevoelens en komen een heleboel herinneringen en emoties naar boven die voor verhelderende inzichten kunnen zorgen over hedendaagse blokkades waardoor deze opgeheven kunnen worden. Ook geeft het een inzicht over waarom je bent zoals je bent.

Deze dag leert je hoe het is als je in je kracht staat, vol zelfvertrouwen.

Voor wie zichzelf beter wil leren kennen, begrijpen en helpen is deze workshop een echte aanrader!

Datum  maandag 21 mei 2018
Tijd van 10.00 – 15.00 uur
Kosten zie tarieven
Cursuslokatie De Genestetlaan 3, 6891 CP Rozendaal
Aantal deelnemers maximaal 6, vol is vol

Aanmelden voor de cursus  kan telefonisch 026-3615065/06-43753737 of via mail info@innerlijkegedachten.nl  of via het contactformulier van de site.

Annuleren tot veertien dagen voor de workshop is mogelijk. Daarna is het gehele cursusgeld verschuldigd.

Voor meer informatie kun je me altijd bellen of mailen.

Terug naar:
# Ervaring deelnemers
# Aanmelden

Ervaringen deelnemers

Lieve Mathilde,
En ik wil jou bedanken voor de fantastische regressie- workshop die ik bij jou heb gehad.

Het heeft mij veel kracht gegeven om weer vol zelfvertrouwen verder te gaan op mijn levenspad.

Ik mocht ervaren hoe het was om door het horen van schitterende muziek in een opgefrist en krachtig nieuw lichaam te komen dat mij vol goede moed het nieuwe jaar heeft ingebracht.

Ook mocht ik door verschillende oude levens heen waardoor ik mijn kijk op dit leven heb veranderd.

Ik was al tot veel nieuwe inzichten gekomen maar deze dag heeft dit alles bevestigd en mij weer nieuwe dingen laten zien waardoor alle puzzelstukjes nog meer een geheel zijn geworden.

Echt Super, ik kan het iedereen aanraden die er aan toe is om deze stap te zetten die hen weer dichter bij zijn of haar levensdoel zal brengen.

Nogmaals Bedankt voor deze fantastische dag.

Lieve groetjes,

F

Beste Mathilde,

Ik heb het als zeer positief ervaren, goede stevige begeleiding en ook gezellig. Het was wel handig dat ik mijn gedachten, die ook opkomen (zo van “het lukt niet”, “ik weet het niet”), kon laten zijn voor wat ze waren en dat ik mijn verwachtingen had losgelaten. Toen kwam er een soort diepere stroming op gang, waardoor er twee levens duidelijk werden. Het was zeer helend voor mij en werkt nog steeds positief door. Er is ook een blokkade duidelijk geworden en opgelost.
Ik heb ook eerder regressies ervaren bij anderen. Wat me het meest opvalt bij de Workshop Regressie van Mathilde in vergelijking met de andere regressies, is dat ik meer bij mezelf en mijn eigen kracht en positiviteit ben gekomen. Dichter bij mijn ziel, wat wel even verwarrend was, logisch, maar wel fijn en niet iets om bang voor te zijn.

Hartelijke groetjes, P